Prodej chaty 50 m², pozemek 400 m²
Černá skála, Lety

2 Tw BV 64

6 Z ZBV 63

35 I Bx S 4

B UO Bx SW

V 07 Bl E 4

T CK Bx Sz

Ri U Bx NT

O L 9 Bw 0 A

AK 3 Bwz 9

M P 5 Bx S 1

LSH Bx PB

L 5 A Bjm 9

4 F H Bl E 6

B 1 L BV 7 E

5 G 5 Bw 0 P

09 H BYC 4

B 30 Bw 0 Q

C 7 A Bx S 5

El X Bl FA

F Bv BYC 2

H 98 BY Cz

JD 8 Bl FE

Jy NBV 68

L Ab Bjm 8

M My Bx PH

R Ej Bx Sd

R Ph BY Ct

R Yc Bx SY

T Gp Bw 0 N

W Ld BV 69

2 990 000,-Kč

Útulná chata v malebné obci Lety u Dobřichovic nabízí dokonalý únik do přírody. Ideální místo pro relaxaci či aktivní odpočinek. Zároveň s krátkou dostupností do Prahy.

Chata se nachází v obci Lety v zahrádkářské kolonii, stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 434 m2. Vstup do chaty je přes krytou terasu s venkovním posezením. Dále je zde veranda, obývací pokoj s kuchyňkou. Z obývacího pokoje po schodech nahoru najdete v podkroví dostatek prostoru pro 3 osoby na přespání. Ve spodní části chaty, je samostatná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Dále chodba, kterou určitě využijete k uklizení potřebného nářadí, sekačky atd. Objekt je napojen na elektřinu, vodu a kanalizaci. Chata je částečně podsklepená, je zde umístěn bojler na ohřev vody. Zahrada je oplocena, zatravněná.

Jedná se o velmi pěkné a klidné místo s možností sportovního vyžití pro děti i dospělé, kousek od města. V obci Lety naleznete veškerou občanskou vybavenost, základní či mateřská škola, OC Lety, potraviny, kavárničky, restauraci, lékárnu aj..

Pokud hledáte zajímavý a flexibilní místo s možností přizpůsobit si ho svým potřebám s možností celoročního bydlení, pak je tato chata skvělou volbou. Neváhejte a kontaktujte mě pro další informace a prohlídku.

Stavba:

Dřevostavba

Stav objektu:

Dobrý

Umístění objektu:

Klidná část obce

Užitná plocha:

50 m2

Plocha pozemku:

400 m2

Plocha zastavěná:

34 m2

Voda:

Místní zdroj vody

Topení:

Jiné

Odpad:

Veřejná kanalizace

Doprava:

Vlak, Silnice, Autobus

Elektřina:

230V

Vybavení:

Částečné

Výtah:

Ne

COPYRIGHT © 2023                      GDPR