Prodej chaty v obci Líšnice - 45 m2

2.650 000,-

POPIS NEMOVITOSTI

Hledáte po dlouhém pracovním týdnu odpočinek v klidné lokalitě se spoustou zeleně? Přemýšlíte o prodlouženém víkendu s rychlou dostupností do Prahy? Toužíte si vše přestavět k obrazu svému? Možná právě pro Vás mám k dispozici chatu v klidné části zahrádkářské kolonie v obci Líšnice.

Chata 45 m2 s vlastní vrtanou studnou se nachází na mírně svažitém pozemku o výměře 436m2 na betonových podsklepených základech. V přízemí naleznete verandu, ze které je vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a krbem, který zajišťuje příjemné posezení v chladném období a krásný výhled z balkonu na okolí. Součástí  přízemí je koupelna (sprchovým kout), WC. Po dřevěných schodech se dostanete do podkroví, kde jsou k dispozici dvě malé ložnice z jedné z nich je vstup na balkon. Chata je z části podsklepená, garáž o výměře 21 m2 . Do chaty je vedena voda ze studny pomocí čerpadla, elektřina je zavedena přímo do objektu. Kanalizace je zajištěna septikem. Parkovat lze na pozemku. Chata se prodává se vším co je na pozemku i v chatě.

V obci Líšnice najdete obchod, restauraci, poštu, obecní úřad, mateřskou školu, základní školu - 1stupeň, knihovnu. Děti si zde zamilují Naučnou stezku i vycházky do přírody. Milovníci golfu si jistě nenechají ujít příležitost a využijí nabídky green free karet pro nečleny.   

Ke koupání využijete rekreační areál Lávka – Skochovice, který se nachází cca 6km od Líšnice. Líšnice se nachází 8 km od města Černošice kde je základní občanská vybavenost.

Těším se na prohlídky s Vámi, vaše realitní makléřka Pavlína Bělohlávková

Dispozice

3+1

Užitná plocha chaty

45 m2

Pozemek

436m

Elektřina

ano

Voda

voda vedena ze studny pomocí čerpadla

Sklep

ano

Garáž

ano

Obraťte se na mě, ráda se s Vámi potkám osobně!

COPYRIGHT © 2023                      GDPR