Video dron

Ideální řešení pro prezentaci větší nemovitosti – například rodinného domu, stavební parcely nebo pozemku, lesa či louky. Zkrátka všechno, co se nachází venku. Klasická kamera nebo fotoaparát se dostanou jen do úrovně výšky člověka. Letadlo je zase příliš vysoko. Ale dron je v té správné výšce. Na fotografii nebo videu z dronu je výhradně vaše nemovitost, ale pohled z výšky umocňuje celkovou představu o jeho tvaru a velikosti. Navíc díky videu z dronu mohou potencionální klienti pochopit, jak dům nebo pozemek zapadá do okolního prostředí, jak se tam hodí a jak je vlastně krásný.

Protože jde o vaši nemovitost, není potřeba zajišťovat povolení ke vzletu. Točení probíhá rychle a profesionálně. Dobrým předpokladem pro poutavé video je slunečné počasí. S ním je ve videu výborná světelnost, skvělé stíny a nemovitost je tak atraktivnější.

I toto video je možné následně sdílet na sociálních sítích. Zpravidla dostáváte dvě velikosti vyrobeného videa – jedno v originálním formátu a druhé zmenšené, aby se dalo snadno umístit na internet k inzerátu.

COPYRIGHT © 2023                      GDPR