Kompletní právní servis

Kompletní právní servis je nejen při prodeji nebo koupi bytu nebo domu nutností, ale neobejdete se bez něj třeba i při obyčejném pronájmu nebo převodu nemovitosti.

Součástí profesionálního právního servisu je vypracování rezervační i zprostředkovatelské smlouvy, samotné kupní smlouvy, případně i další potřebné dokumentace. To vše s dostatečným zákonným ověřením od příslušných orgánů. Stejně tak daňová přiznání z nabytých nemovitostí, případně převody podílů nebo exekuce – i to patří do kompletního právního servisu. Stranou nezůstává i provedení finančních transakcí bez zbytečných průtahů, které berou nervy a čas všem zúčastněným. Průhledný, pohodový a přitom profesionální právní servis je prioritou.

Ačkoliv existuje celá řada lidí, kteří si svou nemovitost prodávají sami, v dnešní době není nikdy dost bezpečných postupů a vytříbených zkušeností, které mohou zabránit stále se zdokonalujícím praktikám podvodníků. Byt nebo dům neprodáváte každý den. Nechte se proto zastřešit od těch, kteří to každý den dělají.

COPYRIGHT © 2023                      GDPR