3D sken nemovitosti

Oproti vizuální prohlídce nabízí služba 3D sken nemovitosti podrobný a naprosto přesný model vašeho bytu nebo domu. Potencionální kupce přenáší do jiného světa.

3D sken nemovitostí zahrnuje zhotovení kvalitních fotografií a videa ze všech interiérů vašich místností. Jedná se nejen o virtuální prohlídku, ale i nadstandardní služby zhotovení 3D půdorysu a navíc i takzvaný Dollhouse. Dollhouse je prostorový model celého vašeho domu nebo bytu. Od sklepa až na půdu. Jako byste rozkrojili dort a podívali se dovnitř. Přesně to se stane i s vaší nemovitostí. Potencionální zájemce o koupi tak vidí nejen celkový tvar a rozměr, ale i jednotlivé technické specifikace.

Délka tvorby 3D skenu nemovitosti závisí na její velikosti a počtu jednotlivých místností. Nabízí výsledný zážitek podobný návštěvě 3D kina. Stačí si vzít virtuální brýle a zájemci o nemovitost se vydají do vašeho bytu nebo domu, i když nikdy nepřekročí jeho práh.

3D sken nemovitosti nenahrazuje osobní prohlídku místa. Jedině naživo člověk může vnímat zvuky, tóny, vůně a celkovou atmosféru. Ideální je tak spojit obě možnosti. 3D sken nemovitosti vyfiltruje jen opravdu vážné zájemce, které pak za práh své nemovitosti už rádi pustíte.

COPYRIGHT © 2023                      GDPR