Homestaging

Homestaging (doslova přeloženo z angličtiny znamená „domácí inscenace“ nebo „bytové divadlo“) je stále více preferovaný způsob, jak při prodeji zatraktivnit vaši nemovitost.

Jedná se o službu, která v první řadě zahrnuje práci takzvaného homestagera. Ten se postará o to, aby se ve vašem bytě nebo domě poskládaly věci v interiéru tak, aby působily přitažlivě. Někdy se využije nábytek či bytové doplňky, které se v nemovitosti už nacházejí. Jindy se musí některý doplněk dovézt. V náročnějších situacích dochází na potřebu nové malby nebo drobných zednických oprav.

Druhou věcí, která k homestagingu patří, je práce profesionálního fotografa. Ten má za úkol dokonale nafotit práci homestagera. Výsledné fotky musí ukázat na potenciál prostoru, který se nabízí.

Když vkročíte do nemovitosti, která potřebuje zrekonstruovat, může být obtížné zaujmout případné kupce. Někdy může být realita dokonce odstrašující. Aby se zvýšila atraktivita, je nutné do homestagingu zainvestovat. Ze statistik ale vyplývá, že se vložená investice vrátí s vyšší cenou požadující za prodej.

COPYRIGHT © 2023                      GDPR